Magnetiseren - Bioresonantie - Massage

esmog2

In toenemende mate is de (electro)magnetische straling in en om ons heen zich aan het uitbreiden. Dit o.a. door groei in het gebruik van elektrische apparaten maar ook door de toenemende groei van onze draadloze communicatie-apparatuur zoals DECT- en GSM/UMTS telefoons en WIFI (draadloos netwerk).

Bij overschrijding van de biologische stralingsnormen gedurende lange tijd wordt het immuunsysteem voortdurend belast. Bij gezonde volwassen mensen is dit meestal geen probleem. Daar het lichaam dit vaak wel weer herstelt. Het lichaam is dan voortdurend bezig om te herstellen, wat energie kost. Tot de kwetsbare groep horen de mensen met een verzwakt immuunsysteem, baby's en kinderen. Bij verzwakt immuunsysteem kunnen allerlei ziektes de kop op steken, de straling werkt ook als katalysator voor kanker. Je zou je kunnen afvragen met welke straling men dan tegenwoordig balast wordt? Dit is in grote lijnen:

Laagfrequent (< 1kHz) - Netspanning- snoeren/apparaten (50Hz/100Hz) - Hoogspanningsmasten - Geopatische verstoringen zoals: 
breuklijnen en wateraders

Hoogfrequent (>900MHz) - GSM/UMTS zenders (900MHz, 1800-2200Mhz) - WIFI, 2/11Mbit/s en 54Mbit/s draadloos netwerk
(2400MHz, 5400MHz-5700MHz) - DECT. draadloze telefoon (1900MHz) - BlueTooth, diverse applicaties zoals bij oortelefoon. (2400MHz-2500MHz)

Onder het menu Straling zijn onder de link "Video's" diverse filmpjes te vinden over de gevolgen van het gebruik van GSM/UMTS masten en telefoons en draadloze apparatuur.

Wat doet nu zoal straling met ons als mens. Je kunt in ieder geval met zekerheid zeggen dat straling invloed heeft op alles wat leeft. Dus op mens, dier en het plantaardige leven. Je kunt niet zeggen dat de straling bij iedereen evenveel invloed heeft.

Je hebt mensen die hypergevoelig zijn geworden voor straling, mensen die hoofdpijn, moeilijk kunnen slapen, rode uitslag krijgen en mensen die totaal geen directe klachten ervaren maar mogelijk wel op langere termijn gevolgen ondervinden.


© 2021 - Copyrights - Complementair Zorgcentrum Namaste