Magnetiseren - Bioresonantie - Massage

 straling wifi 900x300

Je zou de soorten straling kunnen verdelen in 2 typen. Dat is de van oudsher al bekende aardstraling ofwel breuklijnen en wateraders. En de hedendaagse elektro(magnetische) straling die door de mens zelf gecreeërd is.

Van de eerste soort straling, wateraders en breuklijnen, is bekend dat het tot slaapproblemen, darmkanker, bedplassen, futloosheid en nog vele andere klachten kan lijden.

De tweede soort straling ook wel E-SMOG genoemd neemt steeds meer toe. Deze elektro(magnetische)straling zit overal in de lucht en wordt opgewekt door al onze elektrische apparaten, draadloze apparatuur, zendmasten en statellieten. Dit kan leiden tot allerlei soorten klachten zoals verzuring, hoofdpijn, ADH kinderen, een slecht werkend immuunsysteem, vermoeidheid, slapeloosheid, onrust, algehele malaise.

Het wil niet zeggen dat iedereen nu last heeft van de straling. Dat is ook niet zo. Vele onderzoeken zijn er al gedaan naar straling of dit nu wel of niet invloed heeft. Een steeds terugkerende conclusie is dat het de kans op kanker vergroot. Verder kan worden aangetoond dat bij gebruik maken  van het mobieltje het bloed gaat klonteren en de hersenactiviteit toeneemd.

Factoren die de invloed van straling versterken zijn  b.v. een druk en stressvol leven of een sterk belast slecht werkend immuunsysteem.


© 2021 - Copyrights - Complementair Zorgcentrum Namaste