Magnetiseren - Bioresonantie - Massage

 straling wifi 900x300

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. De straling van apparaten en/of de aarde leidt vaak tot klachten, zoals, prikkelbaarheid, hoofdpijn, stress, neiging tot depressie, slapeloosheid, tot chronische vermoeidheid, geheugenverlies en duizeligheid. En op de lange termijn kan zich eczeem, dementie of kanker ontwikkelen.

De straling is globaal in 2 groepen te verdelen.

Elektrische straling
Er zijn zeer veel omstandigheden waardoor mensen overbelast raken, waaronder die van elektromagnetische (puls)velden. Deze stoorvelden houden samen met andere stralingsvelden een groot gezondheidsrisico in voor de mensen en dieren. De grootte van het risico voor je gezondheid is afhankelijk van de frequentie/pulsamplitude van de verstoring, de tijdsduur van de blootstelling aan de straling en natuurlijk je persoonlijke gezondheidssituatie

Aardstraling
Ook aardstraling zoals wateraders en breuklijnen kunnen belastend werken voor mensen. Wateraders zijn ondergrondse rivieren die een groot magnetisch veld in huis kunnen opwekken. Breuklijnen zijn scheuren in de aardkorst die net als wateraders belastende trillingen opwekken. Vooral op de plaatsen waar je langdurig aanwezig bent zoals in bed vormt dit een belasting voor je lichaam. Vormen van aardstraling zijn: wateraders, breuklijnen, radioactiviteit, Hartmann- en Curry lijnen.


© 2021 - Copyrights - Complementair Zorgcentrum Namaste