Magnetiseren - Bioresonantie - Massage

Lange Aura

Lange Aura

Deze lange aura behandeling duurt zo’n 45 min tot 60 min. Een lange aurabehandeling omvat het gehele wezen, zowel lichamelijk als geestelijk. De behandeling vindt liggend plaats en wordt toegepast bij zwaardere psychische/geestelijke klachten. Bv: Overspannen, psychische crisis of depressies.

Alle 7 lagen van de aura worden met magnetiseren in harmonie gebracht. Om de wisselwerking tussen de energieën te versnellen en te optimaliseren, kan gebruik worden gemaakt van een korte visualisatieoefening. Via de polariteit (wisselwerking) tussen de behandelaar en de cliënt wordt middels aanraking en strijkbewegingen, die het gehele lichaam omvatten, de eerste 3 (lichamelijke) lagen aangepakt. Deze handelingen zijn direct voelbaar, het lichaam gaat geheel anders voelen. Via de 4de laag wordt daarna contact gemaakt met de 3 geestelijke lagen. Dit kan geschieden zonder het lichaam aan te raken. Door het gevoel van de behandelaar worden zijn Handen gestuurd naar de plekken waar dit nodig is.  
 
Evenals bij het magnetiseren worden de disharmonie en blokkades, als uw wezen het toelaat, geharmoniseerd. De reacties zijn hetzelfde als bij het magnetiseren. Ook hierbij is het wenselijk om niet binnen 48 uur in een massa water te komen vanwege het ontladen van de lagere frequenties. Maar is minder noodzakelijk omdat de hogere frequenties hier geen last door ondervinden. 

Vermoeidheid komt soms voor na een behandeling. Meestal heeft men een gevoel van vitaliteit, rust, harmonie of een algemeen welbehagen. Het komt bij deze behandeling zelden voor dat de klacht toeneemt. Hierbij hebben we het uitsluitend over lichamelijke klachten. Om geholpen te worden heeft het, evenals met magnetiseren, even de tijd nodig om op te bouwen. Ook kun je hierbij aan de reactie en aan de aura merken of het al dan niet aanslaat.


© 2021 - Copyrights - Complementair Zorgcentrum Namaste