Magnetiseren - Bioresonantie - Massage

Fijn dat je even een kijkje neemt op mijn website. Hieronder vind je een korte beschrijving wie ik ben en hoe ik tot mijn praktijk ben gekomen.

Erik 800px x 1000pxIk ben Erik Oud en geboren en getogen in het dorpje Joure gelegen in de provincie Friesland. Na mijn technisch ingenieursopleiding ben ik voor mijn werk vertrokken naar het zuiden van het land. Ik ben daar 14 jaar als productontwikkelaar werkzaam geweest bij Philips Lighting in Oss.
Naast mijn interesse in computers en techniek ben ik ook geïnteresseerd in alternatieve geneeswijze en spiritualiteit.

Door de ziekte Colitis Ulcerosa die zich bij mij aandiende rondom de jaren 2000/2001 ging ik op zoek naar genezing in het alternatieve circuit daar ik niet geloofde dat deze ziekte chronisch was. En ik wilde niet gebonden zijn aan medicijnen voor deze darmontsteking.

Na verschillende therapeuten (magnetiseurs) kwam ik magnetiseur Rini van Vught tegen, die al lange tijd een praktijk in alternatieve geneeswijze had. Met hulp van magnetiseren, gesprekken en bioresonantie ben ik volledig genezen van de Colitis Ulcerosa. Deze is ook nooit meer teruggekomen.

Naast het behandelen gaf Rini ook les in spiritualiteit en Reiki Master opleidingen. Deze opleiding heb ik bij hem in 2001 gevolgd. Na het diploma te hebben behaald heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het behandelen van zwaar zieke mensen samen met een 25-tal Reiki Masters.

Doordat mijn interesse steeds meer naar het behandelen van mensen groeide en ik al deels mijn baan bij Philips combineerde met het behandelen van mensen heb ik in 2007 besloten om volledig te gaan werken in mijn eigen praktijk in het plaatsje Den Dungen vlakbij Den Bosch. Dit was op de plek waar Rini van Vugt zijn praktijk al had. We zaten toen samen in  de praktijk.

In de loop van de jaren zijn er naast magnetiseren ook andere therapieën bijgekomen. Bioresonatie apparaten voor o.a. het bestrijden van allergieën, bacterien en virussen, en massages voor ontspanning.

Omdat bij een bepaalde groep mensen de klachten maar bleven terugkomen, gerelateerd aan stralingsbelasting. Ben ik begonnen met onderzoek naar straling in huis, zoals wateraders en telephonie/wifi straling. Als de de straling te hoog was plaatste ik apparatuur tegen deze straling. Met goede resultaten.

Voor welke klachten kun je bij mij terecht? Dat is heel divers. Met magnetiseren zijn het veelal stress gerelateerde klachten. Zoals burn-out, angsten en depressie. En lichamelijke klachten b.v. nek-, rug- en schouderpijn.
Met bioresonantie behandel ik vaak virale en bacteriële infecties. Dit zijn o.a. longontsteking, bronchitis en maag/darm infecties.

Dit was even in het kort iets over mijzelf en mijn praktijk. Ben je geïnteresseerd in een behandeling of wil je meer informatie dan kun je mij altijd bellen of mailen.


Erik Oud


© 2021 - Copyrights - Complementair Zorgcentrum Namaste