Magnetiseren - Bioresonantie - Massage

 • Magnetiseren Open dag.900x300px

  Magnetiseren ofwel aurabehandeling genoemd wordt voor diverse lichamelijke en allerlei stress gerelateerde klachten gebruikt. De tijdsduur van de behandeling kan verschilllen. Dit hangt af van de soort klacht. Hieronder staat in het kort beschreven wat de verschillen in tijdsduur van de behandelingen betekenen.

  Methode 1 Magnetiseren (10-15min)
  Bij lichamelijke klachten. De disharmonie in balans brengen (ontstaan door negatieve overtuigingen) en van daar uit het natuurlijke genezingsproces activeren.

  Methode 2 Korte Aurabehandeling (25min)
  Bij lichamelijke maar vooral geestelijke klachten, hierbij wordt de cliënt in 5 auralagen van zijn wezen behandeld.

  Methode 3 Lange Aurabehandeling (45min)
  Bij psychische en geestelijke klachten. hierbij wordt de cliënt in alle 7 auralagen van zijn wezen behandeld.
   
  Het magnetiseren (aurabehandeling) kan o.a. gebruikt worden voor: hernia - botbreuken- open wonden - eczeem - burn-out - depressie/angsten - slaapeloosheid -migraine en nog veel meer.
 • Magnetiseren tekening 1

  Magnetiseren wordt vooral toegepast bij lichamelijke klachten, dit gebeurt plaatselijk in een zittende houding. Duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Bij magnetiseren wordt via de handen van de behandelaar en zijn intentie een kosmische energie overgedragen op de zieke plekken, of een reflexpunt ervan.

  Het is niet de energie van de behandelaar maar een energie vanuit de kosmos die de behandelaar via zijn innerlijk aantrekt. De behandelaar richt zich hierbij op het absolute universele licht om deze kracht door te geven. Je kunt het Goddelijke energie, licht, onvoorwaardelijke liefde, genade onvoorwaardelijke acceptatie, onvoorwaardelijk begrip, onvoorwaardelijke ondersteuning, kosmische energie, etc. noemen. Kortom waar de cliënt en de behandelaar zich prettig bij voelen of wat bij hun zienswijze past.

  Deze energie zal de zieke plekken, die in disharmonie zijn weer heel maken, d.w.z. tot één geheel met zijn wezen transformeren. Hierdoor zal het natuurlijke genezingsproces worden geactiveerd. De kosmische energie is uit lichamelijke en geestelijke frequenties opgebouwd. De lagere frequenties zitten het dichtst bij het lichamelijke en hebben daardoor een directere invloed op de klacht.

  Als u direct na het magnetiseren in bad of douche gaat, of gaat zwemmen, spoelt u een deel van het magnetisme weg, daar elektromagnetisme ontlaadt in water. De hogere geestelijke frequenties hebben hier duidelijk minder last van, en blijven over. Wilt u echter meer resultaat en profijt uit een behandeling halen, dan is ons advies om 24 tot 48 uren na een behandeling niet te douchen, baden of zwemmen. Wassen met een washandje is geen bezwaar. Onze ervaring is dat na 48 uur het magnetisme volledig is geïntegreerd.

  Door in een bepaalde regelmaat de zieke plek te harmoniseren, worden de lichamelijke genezingsprocessen geactiveerd. Deze regelmaat bevorderd het overnemen en in stand houden van het behaalde resultaat. Het is daarom van groot belang dat je, vooral in het begin, met een vaste regelmaat de behandeling herhaald. In de meeste gevallen is dat wekelijks. Bij ontstekingen echter heeft de ervaring geleerd dat je het beter om de twee dagen kunt herhalen. De meeste ontstekingen zijn dan binnen 7 behandelingen weg.

  Voor welke klachten kan het worden toegepast? In principe kun je magnetiseren bij alle soorten klachten inzetten. Ze geeft bij de meeste klachten wel enige verlichting. Zowel psychisch als lichamelijk. We hebben zeer veel ervaringen en goede resultaten geboekt met huilbaby’s, migraine of andere hoofdpijnen, alle mogelijke pijnklachten aan het bewegingsapparaat, alle soorten eczeem inclusief psoriasis, maag en darmproblemen. 

 • Korte Aura

  Een korte aurabehandeling duurt tussen de 15 en de 25 minuten. Een korte aurabehandeling omvat meer het gehele wezen, zowel lichamelijk als geestelijk. De behandeling vindt liggend plaats en wordt toegepast bij voornamelijk lichte psychische/geestelijke klachten. Of lichamelijke klachten met een psychische/geestelijke achtergrond. We werken voornamelijk in de eerste 5 lagen van de aura.

  Via de polariteit (wisselwerking) tussen de behandelaar en de cliënt wordt middels aanraking en strijkbewegingen, die het gehele lichaam omvatten, de eerste 5 lagen aangepakt. Deze handelingen zijn direct voelbaar, het lichaam gaat geheel anders voelen. Via de 4de laag wordt contact gemaakt met de 5de geestelijk laag. Dit kan ook geschieden zonder het lichaam aan te raken. Door het gevoel van de behandelaar worden zijn handen gestuurd naar de plekken waar dit nodig is.

  Evenals bij het magnetiseren worden de disharmonie en blokkades, als uw wezen het toelaat, geharmoniseerd. De reacties zijn hetzelfde als bij het magnetiseren. Ook hierbij is het wenselijk om bij lichamelijke klachten niet binnen 48 uur in een massa water te komen vanwege het ontladen van de lagere frequenties. (Het is dus afhankelijk of u voor lichamelijke of geestelijke klachten komt.) Vermoeidheid komt soms voor na een behandeling. Meestal heeft men een gevoel van vitaliteit, rust, harmonie of een algemeen welbehagen. Het komt bij deze behandeling wisselend voor dat de klacht toeneemt. Hierbij hebben we het uitsluitend over lichamelijke klachten. Om geholpen te worden heeft het, evenals met magnetiseren, even de tijd nodig om op te bouwen. Ook kun je hierbij aan de reactie en aan de aura merken of het al dan niet aanslaat.

 • Lange Aura

  Deze lange aura behandeling duurt zo’n 45 min tot 60 min. Een lange aurabehandeling omvat het gehele wezen, zowel lichamelijk als geestelijk. De behandeling vindt liggend plaats en wordt toegepast bij zwaardere psychische/geestelijke klachten. Bv: Overspannen, psychische crisis of depressies.

  Alle 7 lagen van de aura worden met magnetiseren in harmonie gebracht. Om de wisselwerking tussen de energieën te versnellen en te optimaliseren, kan gebruik worden gemaakt van een korte visualisatieoefening. Via de polariteit (wisselwerking) tussen de behandelaar en de cliënt wordt middels aanraking en strijkbewegingen, die het gehele lichaam omvatten, de eerste 3 (lichamelijke) lagen aangepakt. Deze handelingen zijn direct voelbaar, het lichaam gaat geheel anders voelen. Via de 4de laag wordt daarna contact gemaakt met de 3 geestelijke lagen. Dit kan geschieden zonder het lichaam aan te raken. Door het gevoel van de behandelaar worden zijn Handen gestuurd naar de plekken waar dit nodig is.  
   
  Evenals bij het magnetiseren worden de disharmonie en blokkades, als uw wezen het toelaat, geharmoniseerd. De reacties zijn hetzelfde als bij het magnetiseren. Ook hierbij is het wenselijk om niet binnen 48 uur in een massa water te komen vanwege het ontladen van de lagere frequenties. Maar is minder noodzakelijk omdat de hogere frequenties hier geen last door ondervinden. 

  Vermoeidheid komt soms voor na een behandeling. Meestal heeft men een gevoel van vitaliteit, rust, harmonie of een algemeen welbehagen. Het komt bij deze behandeling zelden voor dat de klacht toeneemt. Hierbij hebben we het uitsluitend over lichamelijke klachten. Om geholpen te worden heeft het, evenals met magnetiseren, even de tijd nodig om op te bouwen. Ook kun je hierbij aan de reactie en aan de aura merken of het al dan niet aanslaat.


© 2021 - Copyrights - Complementair Zorgcentrum Namaste