Magnetiseren - Bioresonantie - Massage

Behandelmethoden
Om te helpen bij je klachten kan ik gebruik maken van diverse behandelingen. Tijdens de intake kan ik bekijken welke behandeling het meest geschikt is. Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste vormen.


Magnetiseren
Door middel van handoplegging worden ziekmakende spanningsvelden afgevoerd en energietekort weer aangevuld. Het is een weldaad voor het lichaam om het magnetiseren te ondergaan.
Afhankelijk van de klacht duurt het magnetiseren 15 min, 30 min of 45 min. Respectievelijk magnetiseren, korte aura en lange aura behandeling genoemd.

Bioresonantie
In tegenstelling tot magnetiseren, waar via een persoon energie wordt doorgegeven, wordt bij bioresonantie gebruik gemaakt van een apparaat. Deze stuurt heel specifieke golven/trillingen naar het lichaam toe. Vooraf wordt het bioresonantie-apparaat ingesteld op de aard van de klacht. Door deze trillingen wordt het lichaam dan aangezet tot genezing.


Aura-Analyse
Met dit apparaat is het mogelijk om spanningen in het menselijke energielichaam, ook wel aura genoemd, op te sporen en deze dan vervolgens in ontspanning te brengen. Dit gebeurd meestal door een maandelijkse analyse en behandeling met dit instrument.
De behandeling gebeurd met specifieke kleuren en wat lijkt op homeopathie.


Massages
Heb je behoefte aan eens lekker bij te tanken, te ontspannen of je lichaam eens lekker soepel te maken. Dan kan ik je een van de hieronder genoemde massages aanbevelen.  Ik ben gediplomeerd massagetherapeut. En kan de volgende massages geven: 

Ayurvedische massage, Klassieke massage, Kruidenstempel massage, Thaise massage, Hotstone massage en Stoel massage.

Afhankelijk van de soort massage varieert de tijd van 20 min tot 1,5 uur.

 

 

 


© 2021 - Copyrights - Complementair Zorgcentrum Namaste