Behandelingen

Magnetiseren-Bioresonantie-Aura Analyse-Massage

Magnetiseren is het harmoniseren van het fysieke en energetische lichaam (aura) door middel van universele energie. Dit heeft een ontspannende en harmoniserende werking op allerlei klachten. Magnetiseren kan bij alle soorten klachten worden ingezet. Hieronder wordt dit wat uitvoeriger beschreven.

Magnetiseren (15min)

Wordt vooral gebruikt bij lichamelijke klachten. De cliënt zit tijdens de behandeling. Bij magnetiseren wordt via de handen van de behandelaar en zijn intentie genezende energie overgedragen op de zieke plekken, of een reflexpunt ervan.
O.a. bij hernia-nekklachten-huilbaby-open wonden-verstuikingen-spierscheuring-botbreuken

Korte Aura (20-25min)

T.o.v. kort magnetiseren wordt er in meerdere auralagen behandeld. De behandeling vindt liggend plaats en wordt toegepast bij voornamelijk lichte psychische/geestelijke klachten. Of lichamelijke klachten met een psychische/geestelijke achtergrond. Er wordt voornamelijk in de eerste 5 lagen van de aura behandeld.
Via de wisselwerking tussen de behandelaar en de cliënt wordt middels aanraking en strijkbewegingen het gehele lichaam en de eerste 5 auralagen aangepakt. Deze handelingen zijn direct voelbaar, het lichaam gaat geheel anders voelen. Dit kan ook gedaan worden zonder het lichaam aan te raken. Door het gevoel van de behandelaar worden zijn handen gestuurd naar de plekken waar dit nodig is.
Bij migraine-stress-depressie-allergie-eczeem en andere klachten

Lange Aura (45-50min)

Met een lange aurabehandeling wordt in alle 7 lagen van de aura gewerkt. De behandeling vindt, net zoals bij de korte aura, liggend plaats en wordt toegepast bij zwaardere psychische/geestelijke klachten. Zoals bij overspannen zijn, psychische crisis, depressie of burn-out.

Alle 7 lagen van de aura worden met magnetiseren in harmonie gebracht. Via de polariteit (wisselwerking) tussen de behandelaar en de cliënt wordt middels aanraking en strijkbewegingen, die het gehele lichaam omvatten, de eerste 3 (lichamelijke) lagen aangepakt. Deze handelingen zijn direct waar te nemen, het lichaam voelt anders aan. Via de 4de laag wordt daarna contact gemaakt met de 3 geestelijke lagen. Dit kan geschieden zonder het lichaam aan te raken. De handen gaan intuïtief naar de plekken waar dit nodig is.
Bij zwaardere psychische en lichamelijke klachten zoals burn-out-depressie-psychische crisis

Magnetiseren
Inleiding

Resonantie is gebaseerd op de wetenschap dat wanneer je een stemvork C aanslaat in een ruimte en er staat in die ruimte nog een stemvork C dan zal deze mee gaan zingen/trillen/resoneren.
Elk lichaam van mens of dier bestaat uit een grote hoeveelheid energietrillingen. Ieder orgaan heeft zijn eigen unieke frequenties waarop deze werkzaam is. Is deze uit balans of ziek dan is zijn oorspronkelijke trilling niet meer aanwezig. Door deze oorspronkelijke frequentie weer aan te bieden met bioresonantie kan het orgaan weer herstellen.
Toepasbaar bij allerlei bacteriële en virale infecties zoals longontsteking en gordelroos. Botbreuken-psoriasis-allergieën en veel meer.

Ervaringen

• Lage rugpijn en spierpijn in de onderbenen na 1 behandeling verdwenen.
• Het antistress en het antidepressie programma werkt vaak direct rustgevend bij acute stress/ depressie klachten.
• Ontsteking door verschillende huidbacteriën na ongeveer 7 behandelingen genezen.
• Beschadigde knie na 5 behandelingen veel minder last gekregen, ondanks intensieve belasting (5 x week voetballen).
• Verbeterde nierfunctie na 4 behandelingen.
• Verbetering bij trillen van het ooglid.
• Ondersteuning bij chemotherapie en bestraling. Men herstelt eerder en de klachten en bijverschijnselen worden verzacht.
• Eczeem neemt aanzienlijk af en losten in sommige gevallen helemaal op.
• Slaapproblemen lossen in bijna alle gevallen helemaal op.
• Stoppen met roken wordt gemakkelijker.
• E-SMOG en geopatische (zoals wateraders) belasting worden met bioresonantie uit het lichaam gehaald.
• Mensen met de Ziekte Van Lyme een sterke verbetering van de gezondheid of genezing.
• Bij meerdere mensen met Psoriasis die ze al vele jaren (>10 jaar) hebben is deze genezen.
• Geen kinderen kunnen krijgen en na verscheidene bioresonantie behandelingen zwanger geraakt.
• Pijnlijke ontstoken knieën t.g.v. groeispurten bij 13 jarige jongen genezen.
• Bij verscheidene mensen is het oorsuizen sterk afgenomen of verdwenen.
• Bacteriële oorontsteking genezen.

Rayonex PS10
Inleiding

Ik maak gebruik van de M.A.R.S. III van Bruce Copen. Dit is een aparaat gebasseerd op radionica. Hiermee kan de aura worden geanalyseerd en behandeld. De analyse kan worden gebruikt voor zowel mens als dier.

De diverse verstoringen in de aura worden door het radionicaprogramma omgezet naar homeopatische behandelinformatie. Deze informatie wordt dan via de ether naar de cliënt toegestuurd. Er worden ook melksuikerkorrels (globulis) geprogrammeerd met deze informatie. Deze worden dagelijks onder de tong ingenomen.

Voor bepaalde klachten is het radionisch behandelen met kleuren erg succesvol. Deze behandeling wordt op een koperen behandelmat gegeven.

De radionica analyse en behandeling duurt zo’n 1,5 uur.
Voor allergieën-eczeem-algehele gezondheid check, reuma, oogklachten, kiespijn etc.

Bruce Copen MARSIII

Hieronder de prijzen vanaf 1 januari 2021

Algemeen

Intake Magnetiseren exclusief behandeling
€ 20,00

Huisbezoek
€ 15,00

Magnetiseren

Magnetiseren/Fotobehandeling 15 min
€ 20,00
Korte Aura Behandeling 30 min
€ 40,00
Lange Aura Behandeling 45 min
€ 60,00
Fotobehandeling
€ 20,00

Massage

Voetreflexzone massage 25 á 30 min
€ 30,00
Korte massage alleen b.v. rug of benen 30 min
€ 30,00
Ontspanningmassage 45 min
€ 50,00
Ayurvedische totale lichaamsmassage 60 min
€ 60,00

Bioresonantie

Behandeling
€ 60,00

Aura (Radionica) Analyse

Behandeling
€ 80,00

Chakra Yoga

Maandabonnement
€ 40,00

Proefles
€ 15,00

Proefmaand
€ 40,00

Prijzen behandelingen

Verlichting en genezing

Rust, stilte en ontspanning je ware natuur

 • Erik is top! Voelt goed aan wat hij moet doen. Hele goede magnetiseur die je niet aan het lijntje houdt. Heeft goed gewerkt bij mijn klachten. Kan hij je niet (verder) helpen dan zegt hij dat ook. Ben ook bij hem geweest voor hardnekkige klachten aan de luchtwegen. Na 4 behandelingen bioresonantie was het weg.
  Jan-Willem Seegers Darmen, hoesten
 • Na een week ziek zijn, en het behouden van klachten. Contact opgenomen met Erik, voor het inzetten van een Bioresonantie, na de meting, welke aangaf dat er bacteriën op de luchtwegen aanwezig waren de juiste behandeling gestart. Na 1 ½ uur ongeveer einde behandeling was er meetbaar al e.e.a opgeklaard en voelde het voor mij persoonlijk een 90% vooruitgang. Na 3 behandelingen voelde alles weer goed. Conclusie hardnekkige bacteriën welke met een paracetamol echt niet weggaan.
  John Bonte Longontsteking
 • Mijn ervaringen met namaste hebben een duidelijk positieve uitwerking op mijn spierreuma en op mijn lichaam en het functioneren ervan. Ondanks dat ik er eigenlijk niet in geloof. Maar ik denk maar zo baad het niet dan schaad het niet. Ben er blij mee.
  Ron van Pinxten Spierreuma
 • Goede hulp gehad bij het stoppen met roken programma d.m.v. Bioresonantie. Ook de aura- en magnetiseren behandelingen hebben mij geholpen. Vandaar deze 5 sterren review geschreven.

  Tom Stoppen met roken